Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Videoclip Opnemen in Leiden

Details over dit uitje

Deze workshop videoclip opnemen van Leiden Evenementen is geschikt voor iedereen die samen met vrienden en vriendinnen een professionele clip wilt opnemen op een door jullie uitgekozen nummer of popsong. Maak een videoclip in Leiden en wordt beroemd over de hele wereld!

The voice, X-factor, al die voorrondes zijn helemaal niet nodig. Ontdek tijdens deze workshop dat er niet veel nodig is om een vette videoclip op te nemen!

Voordat jullie de videoclip gaat opnemen sturen jullie je favoriete song naar ons op. Vervolgens gaan jullie de hoofdrol spelen in jullie eigen videoclip die in 3 uur, onder leiding van een professionele regisseur, in hartje Leiden opgenomen zal worden.

De videoclip wordt volgens een vooraf besproken script en met professionele opnameapparatuur gefilmd. De gehele clip wordt in één dag gefilmd! Wanneer alle beelden zijn gemonteerd zal de complete videoclip op een DVD naar jullie toegestuurd worden.

Jullie zijn nog maar een enkele stap verwijderd van eeuwige roem. Laat de hele wereld jouw talent zien door middel van deze professionele videoclip!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 professionele camera's
  • Montage
  • Videoclip op DVD (achteraf)
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Belangrijk:

Per reservering wordt eenmalig € 50,00 excl. BTW aan reiskosten in rekening gebracht.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan