Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé in Leiden

Details over dit uitje

Geniet tijdens de Djembé Workshop van Leiden Evenementen van muzikale klanken en waan je voor een moment op de savanne van het Afrikaanse continent. Deze percussie workshop leidt altijd tot een opzwepend ritme!

Reserveer dit gezellige groepsuitje met familie of collega's of maak van je vrijgezellenfeestje een waanzinnig trommelfestijn, het is bovendien een geweldige manier om ook even stoom af te blazen.

De Djembé is een traditioneel communicatiemiddel dat door Afrikaanse stammen gebruikt werd. Het is een grote uitgeholde boomstam met een geitenvel eroverheen gespannen. Maar hoe moet je hier nou mee communiceren? Het leren trommelen kost natuurlijk wel enige tijd, maar onze professionele trommelaar staat iedereen met raad en daad terzijde om het beste in elke drummer naar boven te halen!

In ongeveer anderhalf uur tijd leren jullie hoe je gezamenlijk tot een ritmisch hoogtepunt komt, een klankenvariant waar ze in Afrika nog van zullen opkijken. Veel plezier tijdens deze workshop Djembé!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Gezellige locatie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan