071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen – Lunch – Get The Picture in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen – Lunch – Get The Picture in Leiden

Wilt u even comfortabel vergaderen met collega's of zakelijke kennissen? En wilt u daarna ook nog de stad Leiden van A tot Z verkennen? Met dit vergader- en Get The Picture arrangement van Leiden Evenementen zet u elk bedrijfsuitje of zakelijk event origineel op de kaart. Wij nemen u mee naar één van de mooiste 17e eeuwse locaties van de stad. In deze Regentenkamer vergadert u in authentieke stijl en met Get The Picture voegt u een uniek excursie-evenement toe aan uw bezoek aan Leiden.

09.00 - 12.00 Vergaderen

Vergaderen in de Regentenkamer kan op verschillende tijden. Het aantal te ontvangen gasten in de Regentenkamer varieert per opstelling. In een U-opstelling kunt u maximaal 18 gasten uitnodigen. Voor een presentatie in theateropstelling (rijen achter elkaar) maximaal 60. Wilt u liever aan een ronde tafel vergaderen? U kunt dan maximaal 15 gasten aan één tafel laten plaatsnemen.

12.00 - 13.30 Lunch

Na de vergadering zullen jullie genieten van een uitstekende broodjeslunch waarbij koffie, thee, melk en jus geschonken wordt.

13.30 - 16.00 Get the Picture Leiden

Na uw meeting of vergadersessie, gaat u in teams de stad in om de mooiste monumenten op camera vast te leggen. Elk team gaat met een opdrachtenboekje, een routekaart en een camera op pad. Leg de mooiste gebouwen vast en maak opnamen van een speciaal detail, de opdrachten zijn bedoeld om Leiden beter te leren kennen.

16.00 - 18.00 Prijsuitreiking en Borrel

Na afloop komt u allemaal weer bij elkaar in een gezellig Leids café voor een lekker drankje en de uitreiking van de 'Get The Picture hoofdprijs' door onze vakkundige jury.

Bovenstaande tijdsaanduiding is uiteraard ter indicatie:

Over de vergaderlocatie:

De Regentenkamer is een sfeervolle en zeer authentieke locatie voor uw vergaderarrangement. In 1680 stichtte Maarten Meerman samen met zijn vrouw Helena Verburg het grootse hofje in Leiden genaamd; “De Meermansburg”. Het hofje, gelegen aan de Oude Vest in Leiden, werd oorspronkelijk gesticht voor weduwen en alleenstaande dames van goede afkomst. Boven de statige entree van dit hofje vindt men de Regentenkamer die uitkijkt over één van de mooiste grachten van de stad en een fraaie 17e eeuwse stadstuin.

Inclusief:
  • Vergaderen in de Regentenkamer
  • Uitstekende broodjeslunch met koffie, thee, melk en jus
  • Get The Picture evenement - Fotografische excursies door de stad
  • Prijsuitreiking in gezellig Leids café
  • Onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan