Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Cruise in Leiden

Details over dit uitje

Misschien wel het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje in Leiden op het water! Wij nodigen jullie uit voor een echte Ranking The Stars Cruise, de meest hilarische rondvaart door de grachten van Leiden die je je maar kunt bedenken. De Quiz wordt gespeeld op een comfortabele rondvaartboot en onze enthousiaste quizmaster babbelt de quiz gezellig aan elkaar. Eindelijk komen jullie meer te weten over de grappige, afwijkende en verrassende karaktertrekken van familie, vrienden of collega’s.

De Ranking The Stars Cruise is bij uitstek geschikt voor studenten of collega’s van bedrijven die op een ludieke manier elkaar beter willen leren kennen. Aan de hand van grappige vragen wordt een inschatting gegeven van de overige deelnemers aan de Quiz.

In kleine groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest over de andere deelnemers?

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar? Onze quizmaster zal diverse meerkeuze- en open vragen stellen. Ook worden er een aantal muziekfragmenten afgespeeld wat gegarandeerd zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wie een echte flirt is of een enorme ‘telaatkomer’? Wie van de dames heeft een ‘walkin-closet’ van onmetelijke proporties? Wie van de heren heeft een hobby die je niet achter hem had gezocht?

Al deze vragen zijn afhankelijk van hoe jullie vooraf een vragenlijst hebben ingevuld. Aan de hand van de antwoorden stellen wij namelijk de vragen van de quiz samen.

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie geplaatst zijn per vraag. Tijdens de quiz gaan jullie in teamverband inschatten hoe men elkaar ‘gerankt’ heeft. Daarna nodigt onze quizmaster elk team uit om de antwoorden te motiveren. Vooral dit laatste onderdeel is onthullend. Jullie motivatie is altijd gebaseerd op bepaalde aannames over bepaalde mensen, maar zijn die aannames wel correct?

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Enthousiaste quizmaster
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bent u met meer dan 35 deelnemers? Uiteraard geen probleem. Wij maken dan een prijs op maat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan