071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Cruise in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars Cruise in Leiden

Misschien wel het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje in Leiden op het water! Wij nodigen jullie uit voor een echte Ranking The Stars Cruise, de meest hilarische rondvaart door de grachten van Leiden die je je maar kunt bedenken. De Quiz wordt gespeeld op een comfortabele rondvaartboot en onze enthousiaste quizmaster babbelt de quiz gezellig aan elkaar. Eindelijk komen jullie meer te weten over de grappige, afwijkende en verrassende karaktertrekken van familie, vrienden of collega’s.

De Ranking The Stars Cruise is bij uitstek geschikt voor studenten of collega’s van bedrijven die op een ludieke manier elkaar beter willen leren kennen. Aan de hand van grappige vragen wordt een inschatting gegeven van de overige deelnemers aan de Quiz.

In kleine groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest over de andere deelnemers?

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar? Onze quizmaster zal diverse meerkeuze- en open vragen stellen. Ook worden er een aantal muziekfragmenten afgespeeld wat gegarandeerd zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wie een echte flirt is of een enorme ‘laatkomer’? Wie van de dames heeft een ‘walk-in-closet’ van onmetelijke proporties? Wie van de heren heeft een hobby die je niet achter hem had gezocht?

Al deze vragen zijn afhankelijk van hoe jullie vooraf een vragenlijst hebben ingevuld. Aan de hand van de antwoorden stellen wij namelijk de vragen van de quiz samen.

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie geplaatst zijn per vraag. Tijdens de quiz gaan jullie in teamverband inschatten hoe men elkaar ‘gerankt’ heeft. Daarna nodigt onze quizmaster elk team uit om de antwoorden te motiveren. Vooral dit laatste onderdeel is onthullend. Jullie motivatie is altijd gebaseerd op bepaalde aannames over bepaalde mensen, maar zijn die aannames wel correct?

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Enthousiaste quizmaster
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bent u met meer dan 35 deelnemers? Uiteraard geen probleem. Wij maken dan een prijs op maat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan