071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oeps! party in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Oeps! party in Leiden

Zijn jullie op zoek naar de perfecte mix van gezelligheid, smartlappen en slagroom? Dan is De Oeps! Party in Leiden hét feest om te boeken! Leiden Evenementen laat jullie getuige zijn van een feest dat plotseling op gang komt. Eerst was er nog niks, nu is alles er gewoon!

Stelt je eens voor: je hele gezelschap gaat naar een feest in de stad...er zijn lange voorbereidingen aan vooraf gegaan, je hebt een hoop geld uitgegeven, mooie uitnodigingen verstuurd enz. enz...

Maar... wanneer julie op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie arriveren, zijn de deuren nog dicht en is alles donker... Er is niemand in de buurt op een gezellig wijffie na. Zij staat rustig te poetsen en kijkt even verbaast als jullie!

Oeps, daar staat je dan, de hele avond naar de !@#$%^...! Je hebt wel zin in een feestje maar hoe gaan we dat nu nog regelen?

De vrouw met de krulspelden is tante Sjaan, de schoonmaakster van deze feestlocatie. Samen met neef Sjonnie regelt ze alsnog alles om er een echte knalavond van de maken! 'Speciaal voor jou", zegt ze…'een feestje met jullie wil ik wel eens meemaken…'

Tijdens de 'Starting in the Kitchen Party' krijgen jullie van Tante Sjaan een heerlijk stukje gebak en is het meteen tijd om de lachopwekkende Smartlappen Workshop te gaan doen! Na het heerlijke stukje gebak en de muzikale deuntjes van onze accordeonist, is het tijd om Oud-Hollandse spelletjes te gaan spelen.

Wat dacht je van ouderwets sjoelen en koekhappen, waarna je meteen in de stemming komt voor het echte werk: de creatie van een overheerlijke alcoholische cocktail!

Onze professionele cocktailshaker leert jullie alles over het maken van de heerlijkste drankjes! Er wordt vol passie geshaket en gestirred! Na deze cocktailbeleving is het tijd om te genieten van een overheerlijk 3-gangen buffet om vervolgens de dansvloer te betreden. Voetjes van de vloer en laat de buren lekker meegenieten! Veel plezier!

Inclusief:
 • Feestelijke ontvangst met koffie en gebak
 • Workshop Smartlappen zingen
 • Oud-Hollandse spelletjes
 • Cocktail Workshop
 • Accordeonist
 • Professionele DJ
 • Aankleding in stijl
 • Uitgebreid 3-gangen buffet
 • Luxe hapjes
 • Toplocatie
 • Fotograaf
 • Partymanager

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Party Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige themafeest van Leiden Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan