Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama-workshop in Leiden

Details over dit uitje

Nog steeds zeer populair en logisch natuurlijk! De leukste improvisatie-workshop en het gezelligste groepsuitje reserveer je nu gewoon in hartje Leiden! Bij de Lama-Workshop van Leiden Evenementen staat improvisatie, theaterkunst en acteren in de hoofdrol en wordt de komiek in jullie naar boven gehaald!

Het publiek bestaat uit jullie eigen vrienden, familieleden of collega's en het is aan jullie de taak om ze allemaal te amuseren!

Ja, dit is dus toneelspel van het hoogste niveau met een vleugje humor en de perfecte timing. Let op je tegenspeler want het is van belang om snel te reageren op hilarische voorzetten en hints. Je leert hoe je het publiek op een verrassende wijze kan vermaken en natuurlijk hoe je iedereen van hun stoel laat vallen van het lachen.

De Lama Workshop maakt van jullie dagje uit in Leiden een waanzinnig melige belevenis! Op een prachtige locatie in het centrum van Leiden is het tijd voor een komisch toneelspel waar de echte Lama's nog maar aan moeten tippen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie hartje Leiden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan