Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen organiseert het ultieme teambuilding uitje voor de echte voetballiefhebbers: De Grote Voetbalquiz van Leiden Evenementen wordt gespeeld in een gezellig café of restaurant in het centrum van Leiden.

De Grote Voetbalquiz biedt jullie meer dan een ‘quizje’ met wat vraagjes. Om de spanning en de sfeer te verbeteren, hebben wij namelijk enkele ‘Ik Hou van Holland’ elementen toegevoegd en dit zal natuurlijk wat hilarische momenten opleveren.

In verschillende teams gaan jullie met elkaar strijden. Is jullie kennis over de voetbals helemaal up-to-date? Wat weten jullie nog van vroeger? Welke voetballer heeft de bijnaam ‘de vlo’? Wie bakten er tijdens de halve finale van het EK op de strafschopstip helemaal niks van? Er zullen natuurlijk ook wat mooie beeld- en geluidsfragmenten passeren tijdens de quiz. Wij geven jullie uiteraard ook de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad aan te passen, geheel naar jullie eigen wensen!

Om de sfeer te verbeteren zijn er ook nog een aantal andere quizrondes bedacht. Zijn jullie in staat zoveel mogelijk bekende voetballers te omschrijven? Dit wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen! Enkele voetballiederen komen langs zodat iedereen luidkeels meezingt. Natuurlijk mag tijdens de quiz het petje op, petje af spel niet ontbreken. Het team dat het meeste aantal punten heeft behaald zal individueel strijden voor de felbegeerde hoofdprijs. Wie mag zich aan het einde van de dag de enige echte voetbalkenner noemen?

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Mooie prijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan