Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rap Workshop in Leiden

Details over dit uitje

Mamma’s gonna knock you out! Het ultieme groepsuitje voor aanstormende Rappers is geboren! Tijdens de Rap Workshop van Leiden Evenementen komen jullie onder enthousiaste begeleiding helemaal los! Vergeet de Jeugd van Tegenwoordig, begin je eigen sound en leer alles over Rap door je eigen stijl verder te ontwikkelen samen met onze professionals.

Om een goede rap uit te voeren zijn een aantal zaken belangrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere beat en een pakkend thema. Rap de sterren van de hemel in het centrum van Leiden. Na deze workshop zijn jullie goed genoeg om een battle aan te gaan met Ali B, Lange Frans en Mr. Polska.

Om een goede rap te maken mag een goede rijm en een fijne flow niet ontbreken. Tijdens de workshop kiezen jullie als groep een beat en maken jullie op een gezellige en interactieve manier een spectaculair rapnummer. Jullie rap bestaat uit een aantal coupletten en een pakkend refrein. Aan het einde van de workshop volgt er een geweldig optreden van de diverse performers, lees: jullie treden op.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Rap performance
  • Gezellige locatie in Leiden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan