Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Ijssculpturen maken in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen heeft het perfecte uitje voor de bikkels die niet bang zijn voor een beetje kou, de workshop IJssculpturen maken!

Gezellig maar ook erg koud deze workshop, die geheel in het teken staat van schitterende transparante beeldhouwkunstwerken en creatieve ideeën!

Of u nu met een schoolklas, vrienden of familie komt, deze workshop is voor iedereen geschikt. Aan uw gezelschap de taak om gezamenlijk de ijsblokken om te toveren in schitterende beelden.

U krijgt van onze professionals uitleg over de techniek van het ijssculpturen maken, voordat u zelf aan de slag gaat. U zult leren welke gereedschappen er gebruikt worden en hoe uw gezelschap het thema het beste kan verwerken in een prachtig kunstwerk. Er zal eerst een ontwerp op papier gezet worden voordat het ijsblok onder handen wordt genomen.

Nadat het ontwerp tot in de kleinste details is uitgewerkt gaat u aan de slag met de hamer en beitel om uw weg te schaven en te schuren naar een prachtig eindresultaat.

Het mooiste ijssculptuur mag de enige echte hoofdprijs in ontvangst nemen. Wees creatief en laat uw gedachten de vrije loop en geniet van deze speciale workshop van Leiden Evenementen!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • itleg over gereedschap en maken schetsen
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan