Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Dansen in Leiden

Details over dit uitje

Bezoek de Workshop Capoeira Dansen van Leiden Evenementen, in het hartje van Leiden en kom geheel Braziliaans tot leven met deze rituele dans.

Capoeira is een oude Braziliaanse vechtkunst, gecombineerd met acrobatiek en halsbrekende toeren!

Inmiddels is het omgevormd tot de rituele dans die op het strand van Copacabana nog steeds veel bekijks trekt. Het is dan ook bij uitstek geschikt om de starre spieren helemaal los te maken.

Onder leiding van professionele Capoeira-dansers laten we u zien hoe belangrijk het is om een aantal bewegingen te coördineren, wilt u niet verstrengeld raken in uw eigen benen! Op de achtergrond speelt een opzwepend Braziliaans deuntje en al uw vrienden maken de gekste bewegingen!

Uitermate geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest of zomaar een uitje tussendoor. Met Capoeira voelt u zich verlost van de zwaartekracht en loopt u de hele dag vrolijk in het rond, met misschien een heel, heel klein beetje spierpijn? Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 20 personen 21,00 p.p. excl. BTW
21 - > personen 30,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!