Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Leiden

Details over dit uitje

Dwaas, gek maar bovenal waanzinnig: The Ratrace 88 van Leiden Evenementen is hét spelprogramma om jullie groepsuitje in Leiden op de kaart te zetten! Het bestaat uit een speciale combinatie van ons populaire Crazy 88 en Wie is de Rat avontuur. De Ratrace 88 is vooral geschikt voor de feestbeesten die echt willen lachen en in groeps-verband een uitdagend avontuur willen beleven! Er zit enkel wel een addertje onder het gras, er is een rat aanwezig die jullie hilarische uitje probeert te saboteren!

Beleef dit uitje nu met korting!

In het centrum van Leiden wordt jullie gezelschap opgesplitst in verschillende kleinere teams en op pad gestuurd met 10 doldwaze opdrachten. Deze opdrachten moeten vervolgens uitgevoerd en natuurlijk vastgelegd worden binnen de gegeven tijd! Kortom: welk team is het meest Crazy en voert de opdrachten als beste uit en welk team weet de Rat te ontmaskeren?

De inhoud van de opdrachten blijft nog even geheim, maar jullie kunnen er vanuit gaan dat het opdrachten zijn die jullie in de verste verte nog nooit hebben gedaan!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Achteraf alle bestanden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan