Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amuse sloep in Leiden

Details over dit uitje

Stap aan boord van de heerlijke Amuse sloep van Leiden Evenementen, waarbij u met ons mee vaart over de verschillende grachten en singels van de historische stad. De Amuse sloep is geschikt voor bedrijfsuitjes of om een ontspannende boottocht te maken. Tijdens de rondvaart worden er heerlijke gerechten serveert in 7 verschillende gangen.

Maak van uw evenementen een gezellige happening en vaar met ons mee langs de verschillende universiteiten en historische grachtenpanden. U mag natuurlijk zelf aangeven waar u langs wilt varen en onze schipper zal de route hierop aanpassen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens de Amuse Vaart een professionele gids in te huren, die u alles verteld over de verschillende bezienswaardigheden. Wij kunnen uiteraard ook live entertainment verzorgen. Als uw wensen kunnen besproken worden, zodat u een Amuse Vaart op maar kunt ervaren!

Boot informatie:

In Leiden wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Sloephuur
  • 7 gangen Amuses
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs gesloten boot:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan